Υλικά:
120γρ ξηροί καρποί
200γρ βρώμη
100γρ μέλι
450γρ ταχίνι ή φυστικοβούτυρο
90γρ κουβερτούρα
60gr πρωτεΐνη φάβας AMINO ANIMO
Οδηγίες εκτέλεσης: Λιώνουμε το μέλι και το ανακατεύουμε με το ταχίνι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μιξ και την σοκολάτα και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τη βρώμη και ανακατεύουμε. Σε ένα ορθογώνιο ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα το σκεπάζουμε με μεμβράνη το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει για 3-4 ώρες.Το κόβουμε σε ίσα κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο.