ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Προγράμματα

Christina Vantsi

Δυνατό Σώμα

Το πρόγραμμα ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσες γυναίκες επιθυμούν να γυμναστούν. Στο πρόγραμμα θα βρεις 12 προπονήσεις (3 καινούριες προπονήσεις κάθε βδομάδα) των 30 λεπτών με εύκολες ασκήσεις, για όλο το σώμα, που μπορείς να τις κάνεις ότι ώρα θέλεις, όπου θέλεις και χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος σου ή εξοπλίσμο που μπορείς να βρεις στο σπίτι. Κάθε μήνα, με σταθερά βήματα και θέτοντας τις σωστές βάσεις, οι ασκήσουν θα διαφοροποιούνται και θα εξελίσσονται.

Κόστος 20 ευρώ τον μήνα

2

Πιο Δυνατό Σώμα

Το πρόγραμμα ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε πιο απαιτητικές προπονήσεις χρησιμοποιώντας αντιστάσεις (εξοπλισμό όπως λάστιχα αντίστασης, mini pilates ball, βαράκια) αλλά και για γυναίκες που θέλουν να ξεκινήσουν να γυμνάζονται από το σπίτι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 προπονήσεις (3 καινούριες κάθε εβδομάδα) των 30 λεπτών με ασκήσεις για όλο το σώμα χρησιμοποιώντας εξοπλισμό γυμναστικής. Τις προπονήσεις μπορείς να τις κάνεις ότι ώρα θέλεις και όπου θέλεις. Κάθε μήνα με σταθερά βήματα και θέτοντας σωστές βάσεις, οι ασκήσεις θα διαφοροποιούνται και θα εξελίσσονται, προσθέτοντας και διαφορετικό εξοπλισμό.

Κόστος 20 ευρώ το μήνα

380119883_312635598215692_4192488223761724056_n

Power Up

Το πρόγραμμα Power Up είναι ιδανικό για όσες γυναίκες αγαπάνε την γυμναστική με αντιστάσεις αλλά δεν έχουν το χρόνο να επισκεφθούν το γυμναστήριο. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σε βοηθήσει να αυξήσεις την δύναμη σου, να χτίσεις πιο δυνατούς μυες και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 προπονήσεις (3 καινούριες κάθε εβδομάδα) των 30 λεπτών με ασκήσεις για όλο το σώμα χρησιμοποιώντας εξοπλισμό γυμναστικής. Ο εξοπλισμός γυμναστικής που θα χρειαστείς είναι βαράκια ποδιών(ankle weights), βαράκια χεριών ( ιδανικά ένα πιο βαρύ ζευγάρι, ένα πιο ελαφρύ) και λάστιχα αντίστασης για τους πρώτους μήνες.

Αν δεν γνωρίζεις πιο βάρος είναι ιδανικό για εσένα, ξεκίνα επιλέγοντας ένα πιο ελαφρύ και αύξησε το καθώς γίνεσαι πιο δυνατή και αποκτάς περισσότερο αυτοπεποίθηση. Για τις περισσότερες ασκήσεις του προγράμματος ένα ζευγάρι βαράκια που αντιπροσωπεύει ένα 7/10 σε μία κλίμακα δυσκολίας όπου το 1 είναι πανεύκολο να το σηκώσεις και το 10 είναι πολύ δύσκολο είναι εντάξει.

Κόστος 20 ευρώ το μήνα

441370950_1146597296580169_4606723278620346202_n

Pilates On Demand

Το νέο πρόγραμμα για απόλυτη ευελιξία στην άσκηση

Με χαρά σας παρουσιάζω το νέο μου πρόγραμμα Pilates On Demand σχεδιασμένο απ’ την ομάδα του christinavantsi.gr.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 45′ μαθήματα Mat Pilates: Παρακολουθήστε τα μαθήματα οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα.
  • Μεγάλη βιβλιοθήκη μαθημάτων: Επιλέξτε ανάμεσα σε δυναμικά, διασκεδαστικά αλλά και ευεργετικά για τον κορμό σας και την φυσική σας κατάσταση.
  • Νέα μαθήματα κάθε εβδομάδα: Κάθε εβδομάδα θα προστίθενται δύο νέα μαθήματα για να διατηρείτε το ενδιαφέρον σας αλλά και την πρόοδό σας.
  • Μόνο με 14ευρώ το μήνα θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στρώμα γυμναστικής.

*Τα μαθήματα Pilates On Demand είναι μαγνητοσκοπημένα και προέρχονται απ’ τα Online Zoom Pilates που γίνονται κάθε εβδομάδα μέσω της ιστοσελίδας μας.

Christina Vantsi

Challenge

Το πρόγραμμα Challenge σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις στις εβδομαδιαίες προπονήσεις σου 8 ασκήσεις. Κάθε μήνα θα δίνουμε προσοχή σε κάτι διαφορετικό όπως η στάση του σώματος, η ενδυνάμωση του κορμού και των γλουτών.

Κόστος 5 ευρώ τον μήνα

380113656_1014014683262782_2012495408693295930_n

Corporate Wellness

Αξιοποιώντας ένα πρόγραμμα wellness μία εταιρεία μπορεί να ενισχύσει την σωματική και ψυχική ευεξία των εργαζομένων της, να συμβάλει ουσιαστικά στη διαχείριση του άγχους και να προωθήσει την ομαδικότητα και την πιο ουσιαστική επικοινωνία. Ακόμα, θα βοηθήσει στην απόκτηση περισσότερης αυτοπεποίθησης των στελεχών και στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους προς όφελος τόσο του εαυτού τους όσο και της  εταιρίας.

Το πρόγραμμα σχεδιάζεται ειδικά και προσεκτικά  πάνω στους στόχους, στο όραμα και στις ανάγκες της επιχείρησης και του δυναμικού της και μπορεί να προσφέρει οφέλη είτε έχετε έναν ειδικό χώρο για να μετατρέψετε σε γυμναστήριο, είτε όχι.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει; Εβδομαδιαία ομαδικά μαθήματα γυμναστικής (Pilates, HIIT, Stretching, Strength, Running) είτε με προσωπική επαφή είτε διαδικτυακά, desk stretching, προγράμματα mindfulness για την διαχείριση του άγχους, wellness retreats, συμμετοχή σε αθλητικές δράσεις (π.χ. νυχτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης) και workplace ergonomics.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή και για να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού, επικοινώνησε μαζί μου στο start@christinavantsi.gr.

Christina Vantsi

Online Personal Training

Το πρόγραμμα ONLINE PERSONAL TRAINING σου δίνει την ευκαρία να χτίσεις ένα γερό και ισορροπημένο σώμα μαζί μου, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και προγραμματίζοντας τις ώρες και μέρες που επιθυμείς. Μέσα από την δική μου καθοδήγηση θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

50 λεπτά το μάθημα

Κοστος τα 4 μαθήματα 88 ευρώ το μηνα

pilates

Online Pilates

Το πρόγραμμα Online Pilates με την Χριστίνα Βάντση σου δίνει την δυνατότητα όπου κι αν βρίσκεσαι, όποιο και αν είναι το επίπεδο φυσικής σου κατάστασης να συμμετέχεις σε ένα διαδικτυακό μάθημα pilates. Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο ώστε να βελτιώσει την στάση του σώματος σου, την ευλυγισία σου αλλά και να σε βοηθήσει να χτίσεις ένα δυνατό κορμό πάντα υπό την συνεχή καθοδήγηση της Χριστίνας σε πραγματικό χρόνο.

Ήμερες κ ώρες μαθημάτων

Σάββατο  09:00π.μ. με 09:45π.μ.

Κόστος: 4 μαθήματα το μήνα /24 ευρώ

Πατήσε στην εικόνα και συμπληρώσε την φόρμα για να κλείσεις τη θέση σου στα online μαθήματα

*Τα μαθήματα υλοποιούνται μέσω της Πλατφόρμας ZOOM.
380119883_312635598215692_4192488223761724056_n

Strong Body Walking Running

Στο STRONG BODY WALKING/ RUNNING θα συναντήσεις έναν οδηγό περπατήματος/ τρεξίματος που θα σε καθοδηγήσει βήμα βήμα για να καταφέρεις να σηκωθείς από τον καναπέ και να περπατήσεις γρήγροα/ τρέξεις για 30′ συνεχόμενα. Στα 30′ αυτά λεπτά θα χρησιμοποιήσεις εναλλαγές γρήγορου και αργού περπατήματος με στόχο στο τέλος να καταφέρεις να βελτιώσεις την αντοχή και τον ρυθμό σου πετυχαίνοντας 30′ συνεχόμενου γρήγορου βαδίσματος ή τρεξίματος. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται το ζέσταμα και οι διατάσεις και η διάρκεια του είναι 5 εβδομάδες. Θα χρειαστείς ρολόι smartwatch ή κινητό με χρονόμετρο.

Κόστος 10 ευρώ

Προσοχή, αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής.